Ανακαίνιση καταστήματος Μητροπόλεως | Υιοι Δ. Μπακατσελου Πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας

Ανακαίνιση καταστήματος Μητροπόλεως

Tο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους αγαπητούς της πελάτες, προσφέροντας ακόμα περισσότερες λύσεις και νέα υλικά. Το γνωστό σε όλους show room στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ανακαινίσθηκε πλήρως και σας περιμένει με μια πλούσια γκάμα σύγχρονων προϊόντων με μοντέρνο σχεδιασμό και πρωτοποριακό στυλ.

Απευθύνεται στους απαιτητικούς πελάτες και επαγγελματίες που αναζητούν πρωτότυπες λύσεις, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Στην ήδη υπάρχουσα μεγάλη ποικιλία, εντάχθηκε μία πλειάδα επιλεγμένων προϊόντων σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής. Υλικά που χαρακτηρίζονται από λιτότητα, κομψότητα και λειτουργικότητα, και δίνουν την δυνατότητα δημιουργίας και διακόσμησης του ιδανικού χώρου.

Στα προϊόντα των οίκων IRIS, IRIS FMG, CASA DOLCE CASA , ROCA και IDEAL STANDARD έχουν προστεθεί και οι τελευταίες δημιουργίες της NIC DESIGN και της παγκοσμίως πρωτοπόρου στις ψηφίδες BISAZZA .Τα στελέχη της εταιρείας σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας.

NEWSLETTER SUBSCRIPTION: