Προφίλ & Ιστορικό | Υιοι Δ. Μπακατσελου Πλακάκια, είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας

Προφίλ & Ιστορικό

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η παρουσία των Υιών Δ. Μπακατσέλου, αρχικά στο χώρο του τσιμέντου και του σιδήρου και στη συνέχεια στα είδη υγιεινής και στη θέρμανση ξεκινά το 1927. Η εταιρία παίρνει την μορφή της Ο.Ε. το 1945 και το 1986 μετατρέπεται σε Α.Ε.. Το όνομα της γίνεται από νωρίς συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη. 

Για περισσότερα από 80 χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις εμπορίας πλακιδίων και ειδών υγιεινής αντιπροσωπεύοντας δεκάδες επώνυμους οίκους καλύπτοντας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη κάθε απαίτηση του. Η επιτυχία της εταιρίας οφείλεται στην στρατηγική διαρκούς αναζήτησης και βελτίωσης των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Σήμερα μέσα από ένα δίκτυο πέντε καταστημάτων (δυο εκθέσεις και τρία market) σε Θεσσαλονίκη, ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα και τμήματα που παρακολουθούν τους κατασκευαστές, τους αρχιτέκτονες-διακοσμητές και τα μεγάλα τεχνικά έργα με ένα δίκτυο χονδρικής που καλύπτει όλη τη χώρα, προωθούμε τα προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων του εσωτερικού και του εξωτερικού διαθέτοντας μια απίστευτη γκάμα από πλακίδια τοίχου, δαπέδου και πισίνας, είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, μπαταρίες, νεροχύτες, θερμοσίφωνες καθώς και έπιπλα κουζίνας και είδη θέρμανσης όπως λέβητες και σώματα επενδύοντας στις μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας.

Το προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται σε διαρκή εκπαίδευση και διαθέτει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία προκειμένου να αναζητεί νέα ποιοτικά καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και να  παρέχει άμεση εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προτείνοντας λύσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη.

Τα τελευταία χρόνια η αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας συνοδεύεται από επενδύσεις σε υποδομές και νέες τεχνολογίες που έχουν στο επίκεντρο τους την καλύτερη και  ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την απόλυτη ικανοποίηση του.

2004. Εισαγωγή του συστήματος Logistics Vision WMS για την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας των αποθηκών μας

2005. Κατασκευή νέου εκθεσιακού χώρου 3.000τμ στην Θέρμη

2007. Εισαγωγή του συστήματος SAP ERP για την διαχείριση και την αυτοματοποίηση του συνόλου των επιχειρησιακών διαδικασιών

2008. Κατασκευή νέου εκθεσιακού χώρου 1.600τμ στην Ν. Ευκαρπία

2009. Κατασκευή νέου Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής 5.500τμ στην περιοχή Καλοχωρίου

2010. Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008

2011. Εισαγωγή δραστηριότητας "Κουζίνα"

2013. Δημιουργία e-shop www.tilemarket.gr

Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα της εταιρίας μας είναι η συνεχής και ειλικρινής εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας από τους πελάτες μας καταφέρνοντας όχι απλώς την κάλυψη των αναγκών τους, αλλά την υπέρβαση των προσδοκιών τους.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το όραμα μας είναι να είμαστε μια πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρία στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε και να παρέχουμε ανώτερης ποιότητας και υψηλής αξίας ανταγωνιστικά προϊόντα στο σύνολο των πελατών μας που θα διασφαλίζουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η αποστολή της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου και να βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους με σεβασμό και ειλικρίνεια, ανταποκρινόμενη με ταχύτητα και αξιοπιστία στις απαιτήσεις τους.

Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014

NEWSLETTER SUBSCRIPTION: